Uverejnené

DEŇ OTCOV

Vždy v tretiu júnovú nedeľu si pripomíname sviatok Deň otcov. Aj tí naši si určite zaslúžia našu pozornosť, poďakovanie za starostlivosť, zodpovednosť a lásku.

Otec, Ty si človek, ktorý ma zasväcoval do tajomstiev prírody počas našich prechádzok poliami i lesom, keď si ma s takou ľahkosťou nosil na pleciach. Ty si človek, ktorý mi ukázal krásu športu. Bol si mojím jediným vytrvalým fanúšikom, aj keď všetci ostatní o mne pochybovali a neverili mi. Bol si mi učiteľom, priateľom, vzorom. No ja som nebol vždy taký, akým si ma chcel mať. Často si bol mojím záchrancom i ochrancom. A ja ani neviem, či som ti dostatočne za všetko vždy poďakoval… A či to bolo vtedy úprimné…
Teraz tú možnosť mám, a tak ti vravím úprimne ĎAKUJEM! Ďakujem ti za všetko, čo si pre mňa urobil, či obetoval. A hlavne za modlitby, ktorými si ma vždy sprevádzal.
Dnes tu stojím plný očakávania, čo mi prinesie budúcnosť. Som formálne dospelý, no dúfam a aj viem, že s tebou môžem rátať aj naďalej. Som nesmierne vďačný Bohu za to, že ťa mám a že si práve taký, aký si!

Verzia pre tlač