Uverejnené

PRÁZDNINOVÝ KVÍZ

Po vlaňajšom úspechu prázdninového kvízu pre deti sme sa rozhodli aj tento raz pripraviť zaujímavý kvíz na voľné dni prázdnin.

Bude to kvíz o hľadaní pokladu, ktorý má okrem hádaniek a rébusov ešte jednu úlohu: buď nakresliť alebo napísať, čo je podľa lúštiteľa najvzácnejší poklad na svete. Nezabudnite na túto úlohu, je to jedna z podmienok na zaradenie do žrebovania o zaujímavé ceny. Deti majú cez prázdniny času dosť, tak môžu trošku ponamáhať a potrápiť svoje mozgové bunky a porozmýšľať, čo je podľa nich ten najvzácnejší poklad. Ak budete s deťmi riešiť kvízové otázky na nejakom prázdninovom pobyte, nezabudnite na túto úlohu. Vlani sme totiž dostali veľa riešení kvízových otázok, no úlohu nakresliť ovečku si nielen deti, ale aj mnohí ich vedúci zľahčili a neposlali nám ju. Všetky tieto neúplné odpovede sme museli zo žrebovania vylúčiť. Preto pripomíname ešte raz: nezabudnite na písomnú úlohu alebo obrázok, ktoré treba priložiť k riešeniam kvízových úloh!

Odpovede a obrázky pošlite najneskôr do 30. septembra 2003 na našu adresu. Správne odpovede a vyhodnotenie kvízu uverejníme v Informačnom liste BTM 5-2003 (pred vianocami).

Verzia pre tlač