Uverejnené

Z VAŠICH LISTOV

Dostávame veľa listov, ktoré sú pre nás povzbudením, pretože nám ukazujú, že naša práca nie je zbytočná ani márna a že letáčiky sa naozaj dostanú k tým, ktorí ich potrebujú. A tak aj Vám ponúkame niekoľko úryvkov z týchto listov.

Pravidelne odoberáme letáčiky BTM. Sú pre nás každodennou posilou, lebo prostredníctvom nich k nám hovorí Pán Boh. Páči sa nám, že kresťanské texty sú veľmi aktuálne a reagujú na problémy súčasného sveta a súčasného človeka. Hovoria k nám osobne, v každej životnej situácii. Letáčiky nielen čítame, ale príležitostne ich rozdávame ľuďom, o ktorých vieme, že ich potrebujú. (M. a G. F.)

Po prečítaní Vášho letáka, ktorý bol pre mňa veľkým požehnaním a povzbudením na ceste životom, Vás prosím o zaslanie aj iných kresťanských textov, ktoré budú určite požehnaním nielen pre mňa, ale aj pre moju rodinu, priateľov a kolegov v zamestnaní. (D.S.)
Pochádzam z kresťanskej rodiny, no ozajstný vzťah s Bohom som nadviazala až v prvom ročníku na cirkevnej dievčenskej škole bl. Laury v Trnave, kedy som začala viac uvažovať o svojom doterajšom živote. Chcem viac a viac poznávať Boha Otca, chcem ostatným zvestovať dobrú zvesť, mojim priateľom, ale aj ľuďom, s ktorými pracujem a stýkam sa. Preto by som Vás chcela s láskou poprosiť o Vaše letáčiky a informačné brožúrky, ktoré by sme rozdávali či už medzi ľuďmi, v domovoch a ústavoch alebo na ulici, na námestí, v škole, atď. (M. K.)

Dostalo sa mi do rúk niekoľko Vašich brožúrok a môžem Vám úprimne povedať, že na mňa veľmi hlboko zapôsobili. Sú tam skvelé svedectvá, príbehy a myšlienky, ktoré môžu dojať aj to najtvrdšie srdce. A čo je najlepšie, sú tam praktické slová do života. (Z. Š.)

Rada čítam Vaše brožúrky – letáčiky, v ktorých píšete o Pánovi Ježišovi, o Biblii…
Mám 13 rokov a viem už, čo je zlé a čo dobré. Lenže v mnohých situáciách je zlo veľmi ťažko objaviť. Ono sa vie tak zamaskovať, že si myslíme, že to, čo robíme, je dobré, a vôbec si neuvedomujeme, aké to môže mať následky. Ale najlepšie na tom je, že stále, keď mi je ťažko, alebo mám problém, môžem to povedať Pánu Bohu a viem, že On ma pochopí a vypočuje. (S. K.)

Veľmi pekne ďakujem za poslané letáčiky. Sú všetky veľmi krásne. No najviac ma zaujal letáčik „ABY NEBOLO NESKORO“. Je písaný veľmi jednoducho, ale je z neho cítiť moc Ducha. Po prečítaní moje vnútro zakričalo: „To je ono!“ Práve v poslednom čase stretávam veľa ľudí, ktorí už poznali Pána, ale práve pod ťarchou svojich vín od Neho odišli. A myslím, že v tomto letáku je práve pre nich odpoveď. (L. V.)

Verzia pre tlač