Uverejnené

BUĎTE MÚDRI PRI ROZDÁVANÍ LETÁČIKOV

Obraciame sa na všetkých našich odberateľov, aby boli múdri pri rozdávaní letáčikov. Letáčiky sú určené predovšetkým na osobnú evanjelizáciu – teda na darovanie pri osobnom stretnutí či rozhovore, so súhlasom príjemcu. Najmenej vhodným spôsobom je ich hromadné rozdávanie, napr. vhadzovanie do poštových schránok, vylepovanie na informačné tabule či zanechávanie na nevhodných miestach.

Sami iste dobre viete, čo sa deje s reklamnými letákmi, ktorými sa plnia vaše schránky – obyčajne hneď končia v odpadkovom koši, bez prečítania a bez záujmu.
Časy sa menia, pribúdajú aj zákony, ktoré obmedzujú niektoré spôsoby distribúcie tlačovín. Treba napríklad rešpektovať zákaz vkladania letákov do schránok s nálepkou, ktorá odmieta nevyžiadanú reklamu, pouličné rozdávanie letákov v mestách, či na miestach, kde je to výslovne zakázané, alebo nechávanie letákov na verejných miestach (to sú napr. rôzne úrady, nemocnice a pod.) bez predchádzajúceho dohovoru s vedením tejto organizácie a jeho súhlasu. Prosíme vás preto, aby ste tieto nariadenia rešpektovali a dodržiavali. Vyhnete sa tak určite nielen vy, ale aj my rôznym nepríjemnostiam. Ďakujeme za porozumenie.

Verzia pre tlač