Uverejnené

AKÝ BOL ROK 2016?

Pred rokom sa skončila jedna dlhá etapa v BTM – skončila sa dlhoročná podpora bratov a sestier z Nemecka prostredníctvom misijnej organizácie SMM v Marburgu. Od januára 2016 sa všetko zmenilo a ostalo len na nás a vás, naši milí spolupracovníci. Mali sme obavy, cítili sme strach: Vydržíme? Budeme mať dosť peňazí na našu prácu? Koho ešte osloviť, aby nás podporil?…

Prežili sme rok skúšok, intenzívnejších modlitieb, odovzdania sa a dôvery. A Pán Boh nás neopustil. Priznal sa k nám, povzbudzoval nás a pomáhal nám. A teraz mu ďakujeme! A aj vám môžeme poďakovať. Všetkým, ktorí ste našu výzvu z januára minulého roku vzali vážne a modlitebne i finančne ste nás podporovali po celý rok, srdečne ďakujeme! Len vďaka vám sme mohli vydať nielen naše obvyklé letáky, ale aj kopu úžasných nových produktov – okrem letákov a pohľadníc to boli hlavne kalendáre, vymaľovánky pre dospelých, magnetky atď. (všetko finančne náročnejšie veci!) A to je úžasné! Ešte raz SRDEČNÁ VĎAKA!

Aj v tomto novom roku si opäť dovolíme požiadať vás všetkých, ktorým naše materiály posielame, aby ste nám zachovali svoju priazeň a podporovali nás aj naďalej. Je dôležité znova si uvedomiť, že letáky vydávame v súboroch 7x za rok – o tom vás informujeme prostredníctvom ukážok, ktoré posielame na vaše adresy. Len tieto informácie – posielanie ukážok v r. 2016 na jednu adresu stáli až 25,80 eur! Prosíme, pamätajte aj na tieto náklady. Poštovné predstavuje jednu z najvyšších položiek v našich výdavkoch a od októbra 2016 opäť zdraželo!
Ak niekto z vážnych finančných dôvodov nemôže podporovať našu prácu, nech nám to napíše. Radi mu pošleme ukážky alebo aj objednané letáky celkom zadarmo.

Začíname tento ďalší rok vo viere, že môžeme rátať aj naďalej s vašou modlitebnou aj finančnou podporou a že tak spoločnými silami budeme môcť v tejto práci pokračovať bez akejkoľvek ujmy.

Podporiť nás môžete jednorazovým alebo aj pravidelným darom prostredníctvom trvalého príkazu na náš účet vo VUB:
20836032/0200
IBAN: SK97 0200 0000 0000 2083 6032
SWIFT: SUBASKBX

Prosíme Vás, aby ste sa modlili za nás a našu prácu, aj za našich spolupracovníkov, za dostatok nápadov, námetov a autorov. Za to, aby sme ešte mohli slobodne šíriť evanjelium v našej krajine, aby sa postupne dostalo ku každému človeku. Aby sme na to mali dostatok síl, múdrosti i odhodlania. Potom môže Pán Boh túto prácu požehnať.

Je skvelé to, čo robíte, aj Vaše letáky (som šťastná, že som sa konečne spamätala a po rokoch Vám začala posielať za každú zásielku aspoň pár eur). Tak v kútiku duše možno trochu snívam, že aj ja raz nejaký text napíšem. Musí to byť neopísateľný pocit, že tam vonku je niekto, komu človek možno pomohol. Vy ste týmto vydaním určite ulahodili mne, ďakujem. (Ľ. S.)

Chcem Vám trochu opísať, ako rozdeľujem letáčiky, ktoré od Vás dostávam. Detské rozdávam na náboženstve. Ostatné letáčiky rozdávame ľuďom v kostole. Mnohé vianočné, ale aj nevianočné letáčiky som aj ja osobne mohla rozdať svojim zákazníkom, všetci to prijímali s úsmevom na tvári, lebo predvianočné obdobie otvára srdcia ľudí pre duchovné veci, na ktoré inokedy v roku nemyslia. Mnohí ľudia sa s podobnými letáčikmi stretli po prvýkrát. A tí, ktorí ich poznali, sa tešili, že ich môžu znova čítať. Vianočné letáčiky som tiež darovala učiteľskému zboru na škole, kde som učila náboženstvo. Ostáva nám iba veriť a dúfať, že vykonali svoju prácu. Ďakujem za všetko a prajem všetko dobré. (A. Š.)

Verzia pre tlač