Uverejnené

BTM VÁS POZÝVA K MISIJNEJ SPOLUPRÁCI

Pozývame vás k užšej spolupráci na evanjelizácii našej krajiny. Zapojiť sa môže naozaj každý. Ponúkame vám niekoľko osvedčených možností.

Zapojiť sa môžete pravidelnými modlitbami, konkrétne za:
– aktuálne a oslovujúce témy a ich pretavenie do nových materiálov pre misijnú službu;
– za múdrosť a zdravie všetkých, ktorí sa podieľajú na ich príprave;
– za dostatok finančných prostriedkov a ochotných darcov, aby sme mohli vydať všetko, čo plánujeme;
– za všetkých spolupracovníkov – za ich vernú službu, ochotu, radosť a lásku, s ktorou navštevujú ľudí vo svojom okolí a prinášajú im zvesť o Božej láske k človeku;
– za všetkých, ktorí budú navštívení, aby ich toto posolstvo oslovilo a zasiahlo do ich života;
– za povzbudenie všetkých kresťanov, aby znova s novým zápalom a radosťou plnili svoje poslanie a nenechali sa ničím odradiť;
– za možnosti slobodne šíriť evanjelium v našej krajine – aby ostali aj naďalej otvorené.

Používaním materiálov BTM,
teda letákov, pohľadníc, produktov pre deti, svedectiev atď. na osobnú evanjelizáciu. Lebo najpresvedčivejšie posolstvo, ktoré môžeme priniesť tomuto svetu, je naše osobné svedectvo. Keď žijeme ako Boží svedkovia, potom neexistuje žiadna situácia, v ktorej by sme zostali bez prítomnosti Pána Ježiša. On pripravuje každé stretnutie aj príležitosť na zvestovanie evanjelia. V našom živote niet náhody. Nezabúdajme, že spolupracujeme na najdôležitejšej a najvýznamnejšej úlohe, aká na tomto svete existuje: Pán Ježiš nás chce použiť na záchranu ľudí pre Božie kráľovstvo.
Misijné organizácie sa väčšinou špecializujú na rôzne skupiny obyvateľov a to si obyčajne vyžaduje školených pracovníkov. BTM však ponúka taký spôsob misijnej práce, ktorý zvládne naozaj každý z vás, pretože práca s letákmi je veľmi jednoduchá.
Naše materiály oslovujú, povzbudzujú a pomáhajú ľuďom v ťažkých obdobiach ich života, v chorobe, samote, vo väzení, pri prekonávaní rôznych závislostí, vyzývajú k obnove rodiny a morálky, pomáhajú nájsť zmysel života, varujú pred sektami a pod. Dajú sa použiť aj ako pozvánka na nejakú akciu či do zboru. Na ich zadnej strane je obyčajne voľné miesto pre odtlačok pečiatky vášho zboru. Stačí si teda len objednať!

Finančnou podporou
Za dodané materiály zaplatíte priloženou poukážkou alebo bankovým prevodom.
Samozrejme, BTM môžete podporiť aj pravidelným finančným príspevkom alebo jednorazovým finančným darom

na účet vo VÚB banke: IBAN: SK97 0200 0000 0000 2083 6032

ako variabilný symbol použijete svoje EČO.

(EČO nie je totožné s IČO, a nie je to ani číslo na pečiatke BTM na obálke, ani referenčné číslo z poukážky. Je to každého jedinečné identifikačné číslo, pridelené v našom adresári. Nájdete ho vždy, keď dostanete novú ponuku BTM, na štítku s vašou adresou.

(EČO: 19452)
Jana Nováková
Hrušková 29
960 01 Zvolen

Máte literárne nadanie?
Píšete úvahy, poviedky, príbehy, články do kresťanských časopisov alebo básne? Môžete sa stať aj našimi spolupracovníkmi! Hľadáme autorov textov pre naše materiály. Alebo ak máte návrhy na témy letákov a materiálov, alebo podnety, svedectvo, či skúsenosti s používaním materiálov BTM, napíšte nám to na btm@btm.sk.

Verzia pre tlač