Uverejnené

MISIONÁROM KAŽDÝ DEŇ – VYUŽITE PRÁZDNINY NA MISIU!

Nezabudnite ponúknuť ľuďom Božie slovo prostredníctvom letáčikov aj cez prázdniny. V čase voľna a dovolenky sa nám predsa ponúka oveľa viac rôznych príležitostí – ľudia majú čas, vyhľadávajú spoločnosť, rozhovory…

Môžete tak využiť svoju rekreáciu, dovolenku, dlhé cestovanie, turistiku, prázdninové pobyty a akcie, letné tábory… Určite sa budú vo vašom okolí konať aj rôzne kresťanské podujatia, zapojte sa do nich aktívne! Rozdávajte letáky! Pamätajte, že v našom poslaní – prinášaní dobrej správy ľuďom, dovolenku nemáme! Príhodný čas je vždy!
A my sme aj tento rok pre vás pripravili súbor zaujímavých letákov na prázdniny. Okrem tých nových máte stále k dispozícii mnohé ďalšie, už osvedčené, vhodné na rôzne témy a príležitosti, pre všetky vekové kategórie. Tieto letáčiky si môžete pozrieť a vybrať na našich webových stránkach alebo ich nájdete aj na priloženej objednávacej karte. Vyberte si z našej širokej ponuky podľa svojich potrieb, zamerania letných akcií či predpokladanej skladby ľudí, ktorých chcete osloviť. Letáčiky vám pošleme obratom. Nezabudnite si ich však objednať zavčasu, v predstihu – aby ste ich dostali včas.

Verzia pre tlač