Uverejnené

UPOZORNENIE

Mnohí z Vás ste v tomto roku viackrát nedostali v súbore nových letákov všetky ponúkané novinky.

V priebehu roka sme postupne oslovili tých, ktorí celé roky odoberajú letáky, často aj vo väčšom množstve, a za celý čas našu prácu finančne nepodporili – či už úmyselne alebo len tak „pozabudli“… Je smutné, že z každých 10 odberateľov nás v posledných rokoch podporili len traja! A stále je to tak…

Každý dobre vie, že nič nie je zadarmo a že veci, ktoré dostávame zadarmo, si často vôbec nevážime a podľa toho s nimi aj nakladáme. My letáčiky posielame za dobrovoľný finančný príspevok, a od každého očakávame, že našu prácu podľa svojich možností aj finančne podporí. Radi by sme našu prácu rozvíjali aj naďalej, vydávali viac letákov a zaradili ďalšie nové série a nové produkty, no pokiaľ na to nebudeme mať dostatok financií, nebude to možné. A to závisí vo veľkej miere aj od Vás, našich odberateľov. Bez Vašej podpory by naša práca nemohla existovať. My totiž iné príjmy nemáme. Nie sme dotovaní žiadnou cirkvou ani štátom, ako si niektorí mylne myslia. No a letáky sa nedajú zadarmo ani vyrobiť ani rozposlať. Len posielanie ukážok nových letákov na jednu adresu stojí ročne už 300 korún! A poštovné je našou najväčšou položkou. Radi by sme vyhoveli naozaj všetkým a každému poslali toľko letákov, koľko si objedná, no zadarmo sa to donekonečna skutočne robiť nedá. Preto sme boli nútení prijať nové opatrenia. Od budúceho roka tí, ktorí chcú letáky aj naďalej odoberať, ale za posledné 2 roky našu prácu finančne nepodporili (netýka sa to tých, o ktorých vieme, že z vážnych dôvodov našu prácu podporovať nemôžu), budú od nás dostávať 2x do roka len ponukový list, bez ukážky nových letákov.

Uvedomujeme si, že vždy budú aj takí odberatelia, ktorí z vážnych dôvodov nemôžu našu prácu finančne podporovať, ale túžia dostávať letáčiky, či už pre svoju vlastnú potrebu alebo nimi slúžia vo svojom okolí. Keď nám o tom napíšu, budeme sa im vždy snažiť vyhovieť a poslať im toľko letáčikov, koľko budeme môcť. Špeciálne produkty však vydávame len v obmedzenom množstve, a tak sa môže stať, že sa neujdú všetkým.
Veríme, že aj naďalej bude dosť tých, ktorí ochotne pošlú vyšší príspevok, ako bude hodnota ich vlastnej objednávky, a umožnia tak odoberať letáky aj tým, ktorí sú v núdzi.

Verzia pre tlač