Uverejnené

VYRAĎOVANIE ADRIES

Minulý rok sme vytriedili z nášho adresára opäť niekoľko odberateľov, ktorí roky odoberali pravidelne letáky (mnohí po viac kusov z každej série) a za posledné roky sa nám nijakým spôsobom neozvali: nenapísali nám, ani nezatelefonovali, neposlali objednávku a dokonca ani finančne nepodporili našu prácu.

Na priebežné krátenie zásielok taktiež nijako nereagovali. Vôbec sme teda nevedeli, ako a kde naše letáčiky používajú a či majú o ne vôbec záujem. Každý dobre vie, že nič nie je zadarmo a že veci, ktoré dostávame zadarmo, si často vôbec nevážime a podľa toho s nimi aj nakladáme. Preto sme týmto odberateľom poslali návratku, na ktorej mali vyznačiť svoj záujem či nezáujem o ďalšie posielanie letákov a možnosti finančnej podpory práce BTM. Potešilo nás, že vyše polovica z nich zareagovala kladne, obnovili svoju objednávku a aj finančne podporili prácu BTM.

Upozorňujeme všetkých odberateľov, že adresár budeme čistiť každý rok a budeme z neho vyraďovať takých odberateľov, ktorí nemajú záujem podporovať našu prácu finančne. Letáčiky posielame za dobrovoľný finančný príspevok a od každého očakávame, že našu prácu podľa svojich možností aj podporí. Bez Vašej podpory by totiž táto práca nebola vôbec možná.

Verzia pre tlač