Uverejnené

ČO NÁS ČAKÁ V TOMTO ROKU?

Staňte sa súčasťou Božieho plánu pre našu krajinu! Modlite sa za nás a našu prácu, aj za našich spolupracovníkov, za dostatok nápadov, námetov a autorov. Za to, aby sme ešte mohli slobodne šíriť evanjelium v našej krajine, aby sa postupne dostalo ku každému človeku. Aby sme na to mali dostatok síl, múdrosti i odhodlania. Potom môže Pán Boh túto prácu požehnať.

Rokom 2015 sa skončila jedna dlhá etapa v BTM – skončila sa dlhoročná podpora bratov a sestier z Nemecka prostedníctvom misijnej organizácie SMM v Marburgu. Pomohla nám pri vzniku BTM pred vyše 20 rokmi, mohli sme čerpať z ich poduktov, grafiky, nápadov aj autorských letákov. A hlavne nás podporovali finančne. A toto sa vlani skončilo.

Odteraz bude všetko závisieť už len od nás a vás, naši milí spolupracovníci – všetko, čo vydáme, koľko toho vydáme, koľko rozpošleme, darujeme atď. Je dôležité znova si uvedomiť, že letáky vydávame v súboroch 7x za rok – o tom vás informujeme prostredníctvom ukážok, ktoré posielame na vaše adresy. Len tieto informácie – posielanie ukážok v r. 2015 na jednu adresu stáli až 22,10 eur! Prosíme, pamätajte aj na tieto náklady. Poštovné predstavuje jednu z najvyšších položiek v našich výdavkoch!

Ak však niekto z vážnych finančných dôvodov nemôže podporovať našu prácu, nech nám to napíše – radi mu pošleme ukážky alebo aj objednané letáky celkom zadarmo.

Veríme, že môžeme rátať aj naďalej s vašou modlitebnou aj finnačnou podporou a že tak spoločnými silami budeme môcť v tejto práci pokračovať bez akejkoľvek ujmy aj v budúcnosti.
Podporiť nás môžete jednorazovým alebo aj pravidelným darom prostredníctvom trvalého príkazu na náš účet vo VUB:
20836032/0200
IBAN: SK97 0200 0000 0000 2083 6032
SWIFT: SUBASKBX

Stanete sa tak súčasťou Božieho plánu pre našu krajinu.

Na povzbudenie pár riadkov o tom, ako si letáčiky aj dnes nájdu cestu k tým, ktorí potrebujú slovo povzbudenia a že takéto písané slovo má svoj význam aj v 21. storočí:

Milí priatelia, som vďačná milému Bohu za prácu, ktorú konáte. Som invalidná dôchodkyňa, a preto len málo finančne prispievam na Vašu prácu a výdavky. Ďakujem Vám, že až doposiaľ ste mi poslali všetko, čo som si objednala. Nebolo toho málo! Pán ma obdaril darom pre mňa najkrajším – som každý deň v kontakte s ľuďmi, ktorým môžem hovoriť o Jeho láske. Minulý týždeň som sa po dlhom čase stretla s mladou ženou, ktorej som vo chvíli, keď trpela, podarovala dva Vaše pohľadnicové letáky: Žalm 121 a Stopy. Po chvíľke nášho rozhovoru vytiahla z kabelky tieto dve pohľadnice celé ošúchané, ale ešte stále čitateľné so slovami: Pozri, stále ich nosím pri sebe, a keď je mi ťažko, tak si ich znova čítam, a uľaví sa mi… (D. D.)

Chcem Vám trochu opísať, ako som rozdelila letáčiky, ktoré sme dostali. Detské vianočné som rozdala deťom na náboženstve. Každý týždeň počas adventného obdobia sme preberali jeden vianočný príbeh a deti sa naučili naspamäť veršík, napr. o pastieroch, o mudrcoch, o anjelovi, o hviezde. Moja kolegyňa dala ten istý letáčik svojej babičke – má už vyše 80 rokov. Tej sa tá básnička tak zapáčila, že s ňou chodila po susedoch a čítala im ju… Mnohé letáčiky som aj ja osobne rozdala svojim zákazníkom – všetci to prijímali s úsmevom na tvári, lebo predvianočné obdobie otvára srdcia ľudí pre duchovné veci, na ktoré inokedy nemyslia… (A. Š.)

Verzia pre tlač