Uverejnené

VYRAĎOVANIE ADRIES

Minulý rok sme vytriedili z nášho adresára tých odberateľov, ktorí celé roky, niektorí dokonca od vzniku BTM (to je 11 rokov!!!) odoberali pravidelne letáky (mnohí dokonca po viac kusov, od 10 až po 100 letákov z každej série!!!) a za celý ten čas sa nám nijakým spôsobom neozvali: nenapísali nám, ani nezatelefonovali, neposlali objednávku a dokonca ani finančne nepodporili našu prácu. Na priebežné krátenie zásielok taktiež nijako nereagovali.

Vôbec sme teda nevedeli, ako a kde naše letáčiky používajú a či majú o ne vôbec záujem. Každý dobre vie, že nič nie je zadarmo a že veci, ktoré dostávame zadarmo, si často vôbec nevážime a podľa toho s nimi aj nakladáme. Preto sme všetkým takýmto odberateľom poslali návratku, na ktorej mali vyznačiť svoj záujem či nezáujem o ďalšie posielanie letákov a možnosti finančnej podpory práce BTM. Potešilo nás, že mnohí zareagovali kladne, obnovili svoju objednávku a aj finančne podporili prácu BTM.

Upozorňujeme všetkých odberateľov, že adresár budeme čistiť každý rok a budeme z neho vyraďovať takých odberateľov, ktorí nemajú záujem podporovať našu prácu finančne. Letáčiky posielame za dobrovoľný finančný príspevok a od každého očakávame, že našu prácu podľa svojich možností aj podporí. Bez Vašej podpory by totiž táto práca nebola vôbec možná. Minulý rok sa nás celospoločensky dvakrát dosť silno dotklo zdražovanie, to sa odrazilo aj na našich zvýšených výdavkoch. Od januára tohto roku prišla opäť ďalšia vlna zdražovania. Vieme, že mnohým sa u nás ťažko žije, mnohým sa citeľne zhoršili životné podmienky, avšak aj my potrebujeme financie na naše prežitie a našu prácu. Aj u nás na pracovisku sme urobili rôzne opatrenia, snažíme sa šetriť všade, kde je to možné. Z úsporných dôvodov sme sa rozhodli presunúť tlač letákov z Nemecka do Čiech. Veríme, že to na kvalite našich letáčikov ani nespoznáte. Počet letákov v jednotlivých súboroch bude zachovaný aj v tomto roku, a ak všetko vyjde podľa našich plánov, budeme Vám môcť v priebehu roka predstaviť aj nejaké novinky.

Verzia pre tlač