Uverejnené

POĎAKOVANIE

V prvom rade vám všetkým ďakujeme za modlitebnú podporu, bez ktorej by sme našu prácu vôbec nemohli robiť. Je to tá najdôležitejšia vec, ktorú pre nás môžete urobiť.

A môžete ju robiť kdekoľvek a kedykoľvek. A stále bude potrebnejšia. Pretože čím viac máme práce, tým viac potrebujeme, aby ste nás i našu prácu predkladali na modlitbách nášmu Pánovi. Ďakujeme vám, že tak konáte. Bez modlitieb by naše úsilie bolo zbytočné a naša práca márna.
Sme vďační každému, kto sa akýmkoľvek spôsobom v minulom roku podieľal na tomto spoločnom misijnom diele. Ďakujeme autorom textov, ale aj našim odberateľom, ktorí odovzdávajú posolstvo evanjelia prostredníctvom letáčikov ďalej. Všetkých nás spája jeden cieľ: využiť ešte čas na šírenie tej najdôležitejšej správy, akú kedy ľudstvo dostalo.
Ďakujeme vám za listy, pripomienky, podnety a návrhy na nové letáčiky.
Ďakujeme vám aj za finančné dary, ktorými ste prispeli na našu činnosť. Sme radi, že myslíte na naše potreby a pomáhate nám pokryť výdavky spojené s vydávaním letáčikov. Dokazuje to, že vám táto práca leží na srdci a že sa cítite byť jej súčasťou.

Verzia pre tlač